MIS ve baskı öncesi kusursuz şekilde entegre olduğunda

Hollandalı etiket uzmanı Geostick, bir yıldan uzun bir süredir verimlilik ve taleplere yanıt verme hızını daha yüksek bir seviyeye çıkarmış durumda. Satış ve sipariş departmanında CERM’in MIS çözümü uygulanırken, baskı öncesi departmanı da aynı anda Esko’nun Automation Engine çözümünü kullanmaya başladı.

Workflow scheme CERM ESKO HP


Manuel işlemlerin ortadan kaldırılması

Cees Schouten, Geostick

Geostick Teknik İşler Direktörü Cees Schouten, Geostick’in Esko’nun Automation Engine ve CERM’in MIS çözümünü kullanarak nasıl anında fayda sağlamaya başladığına ilişkin harika bir örnek veriyor:

“Birkaç ay önce, sistemimize üretime hazır yaklaşık 350 yeni kalem eklememizi gerektiren yeni ve büyük bir müşteriyle anlaştık. Eski prosesimiz kullanılsaydı, her bir kalem için baskı öncesi aşamasında en az 20 dakika harcamamız gerekecekti. Ancak şimdi, iş bilgileri ve PDF dosyası CERM’den otomatik olarak alınıyor, yine otomatik olarak Preflight programından geçiriliyor ve denetleniyor ve manuel yapılan hiçbir işleme gerek kalmadan dijital baskıya gönderiliyor. Yeni entegre sistemimiz olmasaydı, bu işi bu kadar hızlı ve doğru şekilde yapmamız mümkün olamazdı.”


Verimliliği arttırmak

Schouten, ayrıca verimlilik artışının da etkileyici olduğunu ekliyor: “Daha önce, baskı öncesi ekibimizin çoğunluğu tüm işleri bitirmek için her ay 20 – 30 saat ekstra zaman harcıyordu. Geçen yılın sonu itibariyle, fazla mesai ihtiyacını ortadan kaldırmayı başardık ve baskı öncesi iş yükünü daha az çalışanla karşılayıp yine de daha fazla iş alabilecek kapasitemiz olduğu için, baskı öncesinde görev yapan çalışanlarımızdan birisi şirket içerisinde farklı bir göreve geçti.”


Automation Engine logo

Automation Engine sizin için ne yapabilir?

Geostick’in Automation Engine hakkındaki görüşlerini basın bülteninde okuyabilirsiniz.
Esko’nun Automation Engine çözümü hakkında daha fazla bilgi edinin veya Çözüm Mimarlarımızdan biriyle konuşun.







Geostick logo

Geostick Hakkında

Geostick, 1924 yılında şu anki şirket sahibinin büyükbabası olan PJ Berveling tarafından kurulmuş olan bir aile şirketi. Geostick, Benelüks piyasasında faaliyet gösteriyor ve (kendinden yapışkanlı) etiket üretimi alanında önde gelen tam hizmet sağlayıcı firmalar arasında yer alıyor. Geostick, (kendinden yapışkanlı) etiket tasarımı ve üretiminin yanında müşteri taleplerine göre etiket makineleri, etiket yazıcılar, folyo, yazılım, servis ve bakım hizmetleri sunuyor.