St-Luc eerste 'HD Flexo certified' klant van EskoArtwork in Benelux - Esko

Stay up to date

Receive information about Esko, upcoming events, products and website news by subscribing to the "More! e-zine".

St-Luc eerste 'HD Flexo certified' klant van EskoArtwork in Benelux

August 17 2010

Gent (België), 17 augustus 2010 - St-Luc “Labels & Packaging”, de Belgische specialist in verpakkingsdrukwerk, mag zich als eerste drukkerij in de Benelux officieel ‘HD Flexo certified’ noemen.

EskoArtwork reikte het certificaat uit als erkenning voor het hoge kwaliteitsniveau dat St-Luc behaalt dankzij de toepassing van de HD Flexo belichtingstechnologie, gekoppeld aan een perfecte beheersing van het flexodrukproces en een uiterst performant en recent machinepark.


EskoArtwork kwaliteitskeurmerk

EskoArtwork zorgde begin vorig jaar voor een revolutie in de productie van flexoplaten met de introductie van HD Flexo. De combinatie van belichting aan een hoge resolutie (4000 ppi) en unieke rastertechnologie stelt flexodruk nu in staat de kwaliteit van offset te evenaren, dankzij de scherpe detaillering in afbeeldingen en het vloeiende verloop in felle tinten en schaduwpartijen. En HD Flexo biedt, naast de consistente kleur- en drukkwaliteit, bovendien meer gebruiksgemak en hogere productiviteit.

Sinds de introductie van HD Flexo is de technologie wereldwijd al door meer dan 100 drukkerijen in gebruik genomen. Met de officiële ‘HD Flexo certified’ erkenning verleent EskoArtwork nu een kwaliteitskeurmerk aan gekwalificeerde gebruikers, zodat zij zich zichtbaar onderscheiden van de concurrentie. Bovendien veroveren zij nieuwe markten, doordat zij zich kunnen meten met offset en diepdruk.


St-Luc overtuigd van HD Flexo

St-Luc, als eerste drukkerij in de Benelux nu ‘HD Flexo certified’, is zo’n specialist die altijd streeft naar kwaliteit, creativiteit, perfectie en duurzaamheid in productie van zelfklevende etiketten, verpakkingen en hoogwaardige full-body krimpsleeves. St-Luc biedt zijn klanten een efficiënte one-stop-shopping totaaloplossing (van ontwerp tot eindproduct) en realiseerde in 2009 met 98 medewerkers bijna 20 miljoen euro omzet. St-Luc behoort zo tot de snelstgroeiende bedrijven van de provincie Oost-Vlaanderen. Recent werd St-Luc opnieuw benoemd tot Trends Gazelle én bekroond met de erkenning Best Performer Grafische Industrie van het Vlaams Gewest.
Meer info over St-Luc vindt u op www.stluc.be.