3 nieuwe Kongsberg tools maken nu nog meer creatieve toepassingen mogelijk - Esko

3 nieuwe Kongsberg tools maken nu nog meer creatieve toepassingen mogelijk

June 24 2015

 

toepassing met de Kongsberg psaligraphy knife toolHet is vooral de ruime keuze aan Kongsberg tools die klanten de slagkracht biedt om hun aanbod verder uit te breiden. Ze helpen hen om hun activiteiten te laten groeien met de meest creatieve ideeën qua gebruik van materialen en toepassingen.

 

Ons veelzijdige assortiment van meer dan honderd kwalitatief hoogwaardige snijmessen, freesbits en accessoires voor Kongsberg snijtafels telt 3 nieuwe aanwinsten:

 

 

 

 

 


 

Laat uw creativiteit de vrije loop met de psaligraphy knife tool

De psaligraphy knife tool snijdt met ongeëvenaarde snelheden de kleinste details in papier en vouwkarton. Psaligrafie is in het Nederlands beter bekend als de snij- en knipkunst. Deze tool is dan ook perfect voor wenskaarten, promotiemateriaal of samples van vouwkartons.

 

toepassing met de psaligraphy knife tool voorbeeld van psaligrafie toepassing met de psaligraphy knife tool

 

Zie de psaligraphy knife tool in actie

 

 


 

Bespaar tijd dankzij het perforation wheel

 

Met een knife tool duurde het ongeveer 40 seconden om een perforatiepatroon van 3 x 3 (insnijding van 3 mm en tussenruimte van 3 mm) te snijden in 1 meter materiaal. Het nieuwe perforation wheel, dat geschikt is voor materialen tot 60 mm dik, klaart die klus in 2 seconden!

perforation wheels

Produceer signage met brailleopschriften

De braille tool brengt braillepunten aan op de meeste harde materialen van meer dan 1 mm dik en is voornamelijk bedoeld voor signageproductie.

Kongsberg braille tool

 


 

logo van 50 jaar Kongsberg

Een mooie toekomst met Kongsberg snijtafels

Al 50 jaar lang tillen klanten hun productiviteit en creativiteit naar hogere niveaus met krachtige Kongsberg technologie. Wij blijven ons portfolio verruimen om klanten steeds meer keuzevrijheid te bieden qua substraten en precisietools. Op naar nog eens 50 jaar vol interessante innovaties! Zeker weten.

 


 

Koop online in de Esko Store

De nieuwe tools zijn geschikt voor de series Kongsberg XN/XL en Kongsberg V.

U kunt ze online kopen via de Esko Store.

Meer informatie

Kom meer te weten over de nieuwe Kongsberg tools.

Lees hier meer over de 50e verjaardag van Kongsberg.