Wat is er nieuw in ArtiosCAD? - Esko

Wat is er nieuw in ArtiosCAD?

October 23 2015

ArtiosCAD biedt nu een veel snellere workflow voor displays en meerdelige verpakkingsprojecten

Meerdelige verpakkingsprojecten of POP-displays in één en dezelfde werkruimte ontwerpen: dat was tot nu toe geen sinecure. ArtiosCAD brengt daar verandering in. Het maakt het gemakkelijk om in één werkruimte te werken aan complexe projecten.

  • Ontwerp op één canvas
  • Unieke materiaaltoewijzing voor elk onderdeel
  • Unieke database-informatie voor elk onderdeel
  • Accessoireonderdelen kunnen worden opgenomen als niet te produceren onderdelenFunctie/kenmerk Voordeel
Ontwerp op één canvas Zie alle POP-onderdelen in één weergave. Elimineer fouten die samenhangen met ontbrekende updates voor afzonderlijke onderdelen
Unieke materiaaltoewijzing voor elk onderdeel Onderdelen die bestaan uit een mix van substraten, kunnen samen worden ontworpen en bekeken
Unieke database-informatie voor elk onderdeel Identificeer gemakkelijk onderdelen aan de hand van unieke beschrijvingen en attributenMeerdere onderdelen van een display in één werkruimte ontwerpen

De nieuwe Canvas File in ArtiosCAD is een masterontwerptemplate. Als ontwerper kun je alle onderdelen op één en hetzelfde canvas creëren en zie je of en hoe ze in elkaar passen.


Meerdere onderdelen in één werkruimte ontwerpen

Eén ontwerpcanvas met onderdelenlijst

Zodra een display is gecreëerd, is het mogelijk om alleen de onderdelen waarvoor artwork vereist is, te versturen naar de grafische ontwerpafdeling. Dat voorkomt misverstanden.


Eén ontwerpcanvas met onderdelenlijst

Accessoireonderdelen worden opgenomen als niet te produceren onderdelen

Het is mogelijk om ook andere elementen dan ontwerpelementen toe te voegen aan de workflow. Denk bijvoorbeeld aan een pallet voor transport of gereedschap voor montage. Deze worden aangeduid als niet te produceren onderdelen.

Accessoireonderdelen worden opgenomen als niet te produceren onderdelen

Onderdelen voor productie op meerdere substraten hebben unieke instellingen

ArtiosCAD handhaaft een unieke materiaaltoewijzing voor elk onderdeel. Onderdelen die worden gemaakt uit verschillende substraten, kunnen samen worden ontworpen en bekeken.


Onderdelen voor productie op meerdere substraten hebben unieke instellingen

Elk onderdeel heeft unieke database-info

Voor elk onderdeel wordt er unieke database-informatie opgeslagen, waardoor de onderdelen gemakkelijk te identificeren zijn. Wanneer onderdelen klaar zijn voor uitvoer, kunnen ze afzonderlijk worden uitgevoerd. En als het bestand van een afzonderlijk onderdeel wordt bewerkt, registreert ArtiosCAD de wijziging. Zo kan het onderdeel dan worden bijgewerkt in het masterbestand, de Canvas File.


Elk onderdeel heeft unieke database-info