5 redenen waarom klanten kiezen voor Kongsberg snijtafels - Esko

5 redenen waarom klanten kiezen voor Kongsberg snijtafels

October 23 2015

Sign- en displayproducenten over de hele wereld vertrouwen op een Kongsberg snijtafel om hun activiteiten naar een hoger niveau te tillen. En wel om deze redenen:

 

1. Kwaliteit

“We waren op zoek naar een snijoplossing die de hoogste prestaties levert op de bredere canvasmedia. De Kongsberg XN22 is gewoonweg de beste keuze vanwege zijn superieure kwaliteit, zijn duurzaamheid en Esko’s service en support.”

James Lawrence-Jones, Group Technical Innovation Director, PhotoBox, Verenigd Koninkrijk

 

Grootformaat printbedrijf PhotoBox in het Verenigd Koninkrijk is erg tevreden over zijn Kongsberg XN22. Lees het volledige verhaal.

PhotoBox

“Ik wilde een machine van een merk dat een goed trackrecord heeft bij andere FASTSIGNS franchisenemers en in de grafische industrie. Ik heb met mensen gesproken die over de hele linie tevreden zijn over de Kongsberg tafel. Ik wist ook dat het FASTSIGNS hoofdkantoor voorstander was van deze investering.”

Paul LeBlanc, eigenaar, FASTSIGNS® of Vancouver, Canada

 

FASTSIGNS® of Vancouver is een Canadees bedrijf voor signs, graphics en visuele communicatie. Het bedrijf maakt gebruik van een Kongsberg V. Lees het volledige verhaal.

Paul LeBlanc van FASTSIGNS

2. Service

“We vonden het positief dat Esko servicetechnici lokaal kunnen worden uitgestuurd mochten we hulp nodig hebben.”

Greg Priede, Imaging General Manager, Category 5, Canada

 

Category 5 is een volledig digitaal, full-service grootformaat printbedrijf dat gevestigd is in Burlington, Ontario, Canada. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in een Kongsberg XP24. Lees het volledige verhaal.

Category 5

3. Innovatie


“In ons bedrijf genieten we van het werken met onze Kongsberg tafels. Esko blijft grensverleggende nieuwe producten ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we onze toonaangevende kernwaarden kunnen blijven uitdragen. Esko helpt ons om ons concurrentievoordeel te behouden.”

John Paul deBoer, CEO, Brant InStore, Canada

 

Brant InStore, dat gevestigd is in Brantford, Ontario, Canada, biedt innovatieve en effectieve printoplossingen. Het bedrijf was onder de indruk van de prestaties van zijn eerste twee Kongsberg snijtafels en investeerde daarom in twee nieuwe Kongsberg XP24 tafels met i-cut camera. Lees het volledige verhaal.

Brant InStore

“Voor mij is de Kongsberg tafel een manier om voor te blijven op de concurrentie door diensten aan te bieden die concurrenten niet in hun aanbod hebben.”

Paul LeBlanc, eigenaar, FASTSIGNS® of Vancouver, Canada

 

FASTSIGNS® of Vancouver is een Canadees bedrijf voor signs, graphics en visuele communicatie. Het bedrijf maakt gebruik van een Kongsberg V. Lees het volledige verhaal.

Dindo Rieta (l) en Paul LeBlanc (r) van FASTSIGNS

4. Partnerschap

“Dit is al onze derde snijtafel van Esko. Dit partnerschap blijft ons de service en uitstekende kwaliteit leveren die wij nodig hebben.”

Henrik Lagerström, eigenaar, Artbox, Zweden

 

Artbox is een displayproducent in Zweden. De Kongsberg XP werkt op volle capaciteit bij Artbox. Lees het volledige verhaal.

Artbox in Zweden

5. Onberispelijke reputatie

“Esko is een merk met een onberispelijke reputatie en een brede waaier aan installaties over de hele wereld. We weten dat het een bedrijf is waarop we kunnen vertrouwen. Ook belangrijk is dat Esko complete oplossingen aanreikt en beschikt over een geweldig support- en serviceteam. Zij hebben ervoor gezorgd dat de installatie in goede banen verliep: de tafel werkte nauwkeurig vanaf dag één. Esko past bij ons bedrijf. We hebben dan ook niet getwijfeld. Onze beslissing bleek de juiste keuze, want de mensen van Esko staan paraat als we ze nodig hebben.”

Vicente Verdú, Commercial Director, Verdú Digital, Spanje

 

Grootformaat sign- en displayproducent Verdú Digital maakt gebruik van een Kongsberg C64 in zijn vestiging in Barcelona. Lees het volledige verhaal.

Verdú
Handdruk

Hoe kunnen wij ú van dienst zijn?

Wanneer u investeert, bent u niet gewoon op zoek naar een leverancier. U wilt een partner die met u meedenkt.

Als wereldwijde aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor de print- en verpakkingsketen analyseert Esko uw bedrijfsbehoeften en implementeert het oplossingen op maat.

 

Neem contact op via www.esko.com/services of info.eur@esko.com.