Integreer gemakkelijk al uw bedrijfssystemen met Connect - Esko

Integreer gemakkelijk al uw bedrijfssystemen met Connect

November 03 2015

Bedrijven die tijd willen besparen en menselijke fouten willen voorkomen, hebben niet graag dat twee mensen dezelfde informatie moeten invoeren in twee verschillende systemen. Daarom willen ze hun prepress workflow integreren met bestaande – of nieuwe – bedrijfssystemen (ERP, MIS…)

Automation Engine Connect: uitdagingMaak kennis met het antwoord: Connect

Connect, een module voor Automation Engine, maakt dat mogelijk zonder dat er inhouse development bij komt kijken of zonder dat het uitdraait op een duur consultancyproject. Connect fungeert als framework voor alle bedrijfssoftwarecomponenten die u wilt integreren met een Esko component, zoals WebCenter, Automation Engine of ArtiosCAD.

Interesse in wat Connect voor u kan betekenen? Ga naar de Connect productpagina’s of neem hier contact op met een Connect specialistVoorbeelden van bedrijfssystemen die kunnen worden gekoppeld:

  • MIS-systemen
  • ERP-systemen
  • Webshops
  • Boekhoudkundige systemen
  • Facturatiesystemen
  • Verzendsystemen
AE Connect


De mening van klanten


Wij zijn een kleiner bedrijf. Zonder Automation Engine Connect was het voor ons uiterst moeilijk geweest, of zelfs onmogelijk, om ons bedrijfssysteem te koppelen aan ons Automation Engine workflowsysteem voor productie.
Linda Ekehage, eigenaar, Flexokliché AB, Zweden Lees meer


Automation Engine Connect heeft onze workflow aanzienlijk verbeterd. Het is onvoorstelbaar hoeveel tijd we vroeger nodig hadden om jobs in te voeren in ons systeem. De orderverwerking kon toen tot wel 30 minuten in beslag nemen. Dat was vooral te wijten aan de tijd die nodig was om de juiste instellingen toe te passen voor de job. Nu kunnen we voor elke job de klus klaren in ongeveer 15 minuten tijd.
Wanneer de plaatafdeling jobs ontvangt, hoeven zij gewoon de workflow te starten, de lay-outs te dubbelchecken en ze vrij te geven. Ook zij hebben de helft minder tijd nodig. Zo kunnen zij meer tijd besteden aan belangrijke aspecten, zoals kwaliteitscontrole.

Rebekah Harmon, Art Director, Best Label Company Inc., Union City, Californië, VS
Connect wint innovatieprijs

De innovatieve functionaliteit van Connect is niet onopgemerkt gebleven. Connect is bekroond met de 2015 InterTech Technology Award. De juryleden sloten zich aan bij de lovende woorden van klanten over de gebruiksvriendelijke manier waarop systemen kunnen worden gekoppeld.

“De juryleden vinden dat Automation Engine Connect het begin inluidt van een nieuwe en eenvoudigere benadering om verschillende systemen te verbinden. De gebruikersinterface maakt het de gebruiker zeer gemakkelijk om systemen te koppelen. Connect is eenvoudig en doeltreffend en het bespaart de gebruiker een hoop werk.”
Dr. Mark Bohan, Vice President, Technology and Research, Printing Industries of America.

InterTech Awards