Waarom klanten voordeel halen uit een geïntegreerde flexodrukoplossing - Esko

Waarom klanten voordeel halen uit een geïntegreerde flexodrukoplossing

November 03 2015

Meer dan 90% van álle digitale flexoplaten ter wereld wordt belicht op een Cyrel Digital Imager (CDI), Esko’s digitale flexoplaatbelichter.

Een CDI maakt uitstekende resultaten mogelijk die vroeger alleen haalbaar waren in offset of diepdruk.

Met de CDI kunnen print service providers hun klanten een superieure kwaliteit aanbieden. Drukkers zijn zeker van consistente drukresultaten.

Zie hoe klanten met hun investering in een volledige flexodrukoplossing van Esko hun concurrentie voor blijven en het vertrouwen winnen van hun klanten:

CDI belichters

 

1. Flexodrukkwaliteit overtreft diepdruk en offset

“Voor veel converters bestaat de uitdaging erin om een flexodrukkwaliteit te leveren die zodanig hoog is dat merkeigenaars een goede reden hebben om flexodruk te verkiezen boven diepdruk en offsetdruk. Dat is precies waar wij bij Walle Corporation in slagen met Esko’s nieuwe HD Flexo plaatbelichtingstechnologie.”

Jim Combs, General Manager, Walle Corporation, Winchester, Kentucky, VS

Geïntegreerde flexo-oplossingen 

2. Aanzienlijke daling van de kosten

“Gesterkt door de productievoordelen van Full HD Flexo, zijn we enthousiast om erop voort te bouwen. Nu al zien we een stijging van 30% in ons orderboekje, een daling van het inktverbruik en de kosten met 25% en een vermindering van het plaatafval met 25% tot nauwelijks 6%.”

Evgene Lungin, Head of Prepress, Uniflex, Wit-Rusland [Lees meer]

 

3. Nieuwe klanten aantrekken

“Onze investering in de nieuwe grootformaat CDI zal ons aanbod versterken. We kunnen nu voldoen aan de vraag naar flexibele verpakkingsfolies, kartonnen verpakkingen, etiketten, POS-materiaal enzovoort. En dat alles in hoge definitie, met een hoge snelheid en via een workflow die het gemakkelijker maakt om bij elke stap van het proces samen te werken met onze klanten.”

Franck Nivard, Managing Director, Flexocolor, Frankrijk [Lees meer]

 

4. CDI met Full HD Flexo: een geslaagde combinatie

“Het doet me genoegen te kunnen melden dat we offsetkwaliteit halen, zonder puntverbreding of toonsprongen. Full HD Flexo produceert werkelijk het volledige toonbereik, van lichte tot schaduwpartijen. Een Esko CDI digitale flexoplaatbelichter gecombineerd met Full HD Flexo is de beste combinatie op de markt.”

Luciano Trombeta, Gerente Técnico, Clicherlux, Brazilië [Lees meer]

Full HD Flexo

 

5. Uw klanten merken het verschil

“Dankzij de installatie van Esko’s CDI met Inline UV2 kunnen wij bij Bischof + Klein nu flexodrukresultaten produceren die ‘Full HD’ zijn met hoge rasterlineaturen en een overtuigende inktoverdracht in de volvlakken. De eerste producties in grotere oplages tot 250.000 meter lieten ook een zeer consistent gereproduceerde kwaliteit zien: de drukresultaten komen exact overeen met de proeven. Daardoor hebben we intussen al tal van productieorders in de pijplijn zitten die we zullen uitvoeren met Full HD Flexo. Dankzij de positieve feedback van onze klanten en – ook niet onbelangrijk – de DTFA Award die wij hebben gewonnen, zijn we er zeker van dat we de juiste richting zijn ingeslagen met onze keuze voor Esko’s Full HD Flexo.”

Helmut Wenzl, Operations Manager, Bischof + Klein, Duitsland [Lees meer]

 

6. Innovatie waarmee u uw concurrentie voor blijft

“Het was de combinatie van interessante automatisering en wat we zagen in de nieuwe, groeiende Full HD Flexo belichtingstechnologie die ons over de streep heeft getrokken om de investering te doen. We kunnen nu platen en sleeves belichten tot een resolutie van 4000 ppi, wat ons meer kansen biedt om gebruik te maken van onze geavanceerde rastertechnieken.”

Rick Parker, Director of Operations and Technology, Cyber Graphics, VS

 

7. Vertrouwde partner

“Esko is allang een partner van ons. Hun oplossingen hebben een belangrijke faciliterende rol gespeeld om onze klanten oplossingen aan te reiken waarmee we ons beter onderscheiden van de concurrentie. We zijn trouwens al bezig met de planning van onze volgende investering. Die zal ons helpen om onze toonaangevende positie op de markt in Scandinavië te consolideren en nog meer marktaandeel te winnen in de komende jaren.”

Kai Lankinen, Managing Director, Marvaco, Finland [Lees meer]

 Kom meer te weten

Ontdek hoe Esko u kan helpen om uw flexodrukkwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

Download uw gratis gids