Nieuwe front-end voor Kongsberg tafels: i-cut Production Console - Esko

Nieuwe front-end voor Kongsberg tafels: i-cut Production Console

June 24 2015

De i-cut Production Console, kortweg iPC, is een gebruiksvriendelijke front-end die Kongsberg snijtafels aanstuurt. Hij is ontworpen om elke denkbare toepassing uit te voeren, ongeacht uw branche.

 

 


 

Eenvoudige gebruikersinterface, meer mogelijkheden

De intuïtieve front-end blinkt uit in gebruiksgemak dankzij de grafische gebruikersinterface met gemakkelijk te begrijpen pictogrammen. Handig is bijvoorbeeld dat gebruikers de productie van een oplage kunnen onderbreken om een dringende job direct uit te voeren of even snel een prototype te maken, waarna ze de onderbroken job kunnen hervatten.

Met deze front-end kunnen gebruikers andere taken uitvoeren terwijl de Kongsberg tafel zijn ding doet. Resultaat? Maximale capaciteit en uptime gekoppeld aan efficiëntiewinst.

 

 

 


 

Kongsberg XN met de i-cut Production Console
De i-cut Production Console is beschikbaar voor de meeste Kongsberg modellen, ook als retrofit voor bestaande klanten.

Eén interface voor alle afwerkingstoepassingen

Of u nu verpakkingen, signs, displays of samples produceert: de i-cut Production Console biedt één en dezelfde vertrouwde gebruikersinterface.

 

Deze alles-in-één interface combineert alle functies van de XL-Guide gebruikersinterface, die was voorbehouden voor verpakkingstoepassingen, en de i-cut Vision Pro front-end, de industriestandaard voor snijwerk en kleine oplages.

 

De i-cut Production Console is beschikbaar voor de modellen Kongsberg XN (met uitzondering van Flexo bundels), V, XP en C. Bestaande klanten kunnen hun Kongsberg tafel opwaarderen met deze front-end.

 


 

de innovatieve nieuwe front-end voor Kongsberg snijtafels
De i-cut Production Console maakt het de gebruiker gemakkelijk om de status van de productie op afstand in de gaten te houden.

Ontdek er meer over

Lees hier het volledige persbericht.

Ga naar de webpagina over de i-cut Production Console.