Hoe beheert Goodman Fielder zijn groeiende aantal verpakkingsitems? - Esko

Hoe beheert Goodman Fielder zijn groeiende aantal verpakkingsitems?

September 03 2015

Overzicht van Goodman Fielder merken

Goodman Fielder, een van de toonaangevende merkeigenaars in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in Oceanië, worstelde met het projectmanagement van een toenemende aantal verpakkingsontwerpen.

De frequente wijzigingen en updates van artwork zorgden voor verwarring en vertragingen.


Van een uitdaging een kans gemaakt

WebCenter

Aangestuurd door de marketing- en complianceafdeling werd WebCenter geïntroduceerd bij Goodman Fielder ter vervanging van het verouderde systeem voor goedkeuring van artwork.

 

Lorna Thomson, Senior Brand Manager bij Goodman Fielder, zegt:

“Wij hebben gekozen voor WebCenter vanwege de eenvoudige maar krachtige gebruikersinterface en de naadloze integratie met onze prepress- en drukwerkleveranciers.”

 

Lees hier het volledige verhaal.

Er werd gekozen voor WebCenter vanwege de eenvoudige maar krachtige gebruikersinterface.

Alle betrokken partijen kunnen nieuwe artworkbestanden voor verpakkingen bekijken en controleren in een moderne interface op hun desktop, laptop en mobiele apparaten.

Onmiddellijke voordelen voor Goodman Fielder

  • kortere verpakkingsketen
  • eenvoudige maar krachtige gebruikersinterface, zowel op kantoor als op mobiele platforms
  • opslag van alle items in een beheerde cloudgebaseerde omgeving, die toegankelijk is niet alleen voor interne betrokken partijen maar ook voor externe leveranciers
  • structuur en flexibiliteit in het goedkeuringsproces

 

Lees hier meer over WebCenter.


Over Goodman Fielder

Goodman Fielder werd opgericht in 1864. Het bedrijf is een van de toonaangevende merkeigenaars in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in Oceanië. Het heeft zijn wortels en hoofdkantoor in Sydney, Australië. Het bedrijf staat bekend om zijn broodportfolio met merken zoals Helga’s en Wonder White. Het is ook actief in de markt voor bakproducten, sauzen en dressings met bekende Australische merken zoals White Wings, Praise en MeadlowLea. De productie en distributie dekt de regio Azië/Pacific en strekt zich uit tot de horeca en private labels, zeg maar de huismerken van de grote retailers.Logo van Goodman Fielder www.goodmanfielder.com.au