Meer orders uitvoeren in minder tijd dankzij workflowautomatisering - Esko

Meer orders uitvoeren in minder tijd dankzij workflowautomatisering

October 20 2015

Automatisering is een must voor maatwerk

Productie van op maat gemaakte producten is in opmars in de sign- en displaymarkt. En die trend zal alleen maar toenemen. Daar komt nog bij dat de doorlooptijden steeds korter worden.

Hoe kunt u inspelen op de vraag naar maatwerk en toch de strakke deadlines van uw klanten halen en winst maken?

Als u niet van plan bent om extra mensen in dienst te nemen, is een nieuwe manier van orderverwerking het voor de hand liggende antwoord: workflowautomatisering.

Signage en displays op maat

 

Eenvoudige workflow dankzij i-cut automate

Een nieuwe standaard voor de prepress workflow

Met automatisering implementeert u een gestructureerde en consistente manier om binnenkomende bestanden te verwerken. De geautomatiseerde workflow zorgt ervoor dat nieuwe jobs de juiste weg afleggen via gestandaardiseerde preflighting en jobvoorbereiding.

 

Geïntegreerde afwerkingsoplossing

Wilt u het proces vanaf de aanlevering van bestanden van klanten tot het printen en afwerken supervlot laten verlopen, dan is een geïntegreerde afwerkingsoplossing de beste manier om uw activiteiten vooruit te helpen.

  • Automation Engine, Esko’s software voor automatisering van de prepress workflow, verhoogt uw efficiëntie en verwerkingscapaciteit.
  • Een Kongsberg digitale afwerkingsmachine vergroot uw flexibiliteit en mogelijkheden voor output op maat.

 

Geautomatiseerde afwerking met een Kongsberg tafel
Automation Engine voor workflowautomatisering, van de prepress workflow tot de print-to-cut workflow

 

Geautomatiseerde productie verpulvert productierecord

Een geautomatiseerde workflow gecombineerd met een erg betrouwbare snijoplossing heeft PhotoBox, de toonaangevende speler in de Europese markt voor gepersonaliseerde printproducten, geholpen om de stijgende vraag naar unieke producten aan te kunnen.

 

“Wij geloven dat we nieuwe markten kunnen betreden met de Kongsberg XN22 en Automation Engine. Tegelijkertijd stelt deze combinatie ons in staat om ook andere activiteiten dan onze canvasdivisie te automatiseren.”

- James Lawrence-Jones, Group Technical Innovation Director bij PhotoBox [Lees meer]

PhotoBox