3 nieuwe Kongsberg tools maken nu nog meer creatieve toepassingen mogelijk

Het is vooral de ruime keuze aan Kongsberg tools die klanten de slagkracht biedt om hun aanbod verder uit te breiden. Ze helpen hen om hun activiteiten te laten groeien met de meest creatieve ideeën qua gebruik van materialen en toepassingen.

Ons veelzijdige assortiment van meer dan honderd kwalitatief hoogwaardige snijmessen, freesbits en accessoires voor Kongsberg snijtafels telt 3 nieuwe aanwinsten:

  • de psaligraphy knife tool
  • het perforation wheel
  • de braille tool

Laat uw creativiteit de vrije loop met de psaligraphy knife tool

De psaligraphy knife tool snijdt met ongeëvenaarde snelheden de kleinste details in papier en vouwkarton. Psaligrafie is in het Nederlands beter bekend als de snij- en knipkunst. Deze tool is dan ook perfect voor wenskaarten, promotiemateriaal of samples van vouwkartons.

toepassing met de psaligraphy knife tool voorbeeld van psaligrafie toepassing met de psaligraphy knife tool

 

Zie de psaligraphy knife tool in actie

Bespaar tijd dankzij het perforation wheel Met een knife tool duurde het ongeveer 40 seconden om een perforatiepatroon van 3 x 3 (insnijding van 3 mm en tussenruimte van 3 mm) te snijden in 1 meter materiaal. Het nieuwe perforation wheel, dat geschikt is voor materialen tot 60 mm dik, klaart die klus in 2 seconden! Produceer signage met brailleopschriften De braille tool brengt braillepunten aan op de meeste harde materialen van meer dan 1 mm dik en is voornamelijk bedoeld voor signageproductie. Een mooie toekomst met Kongsberg snijtafels Al 50 jaar lang tillen klanten hun productiviteit en creativiteit naar hogere niveaus met krachtige Kongsberg technologie. Wij blijven ons portfolio verruimen om klanten steeds meer keuzevrijheid te bieden qua substraten en precisietools. Op naar nog eens 50 jaar vol interessante innovaties! Zeker weten.

Esko
Contact us


Subscribe
This website uses cookies and other tracking technologies. By using this website, you are agreeing to our
Privacy Policy .