Nieuwe front-end voor Kongsberg tafels: i-cut Production Console

De i-cut Production Console, kortweg iPC, is een gebruiksvriendelijke front-end die Kongsberg snijtafels aanstuurt. Hij is ontworpen om elke denkbare toepassing uit te voeren, ongeacht uw branche.


Eenvoudige gebruikersinterface, meer mogelijkheden

De intuïtieve front-end blinkt uit in gebruiksgemak dankzij de grafische gebruikersinterface met gemakkelijk te begrijpen pictogrammen. Handig is bijvoorbeeld dat gebruikers de productie van een oplage kunnen onderbreken om een dringende job direct uit te voeren of even snel een prototype te maken, waarna ze de onderbroken job kunnen hervatten.

Met deze front-end kunnen gebruikers andere taken uitvoeren terwijl de Kongsberg tafel zijn ding doet. Resultaat? Maximale capaciteit en uptime gekoppeld aan efficiëntiewinst.


Eén interface voor alle afwerkingstoepassingen

Of u nu verpakkingen, signs, displays of samples produceert: de i-cut Production Console biedt één en dezelfde vertrouwde gebruikersinterface.

Deze alles-in-één interface combineert alle functies van de XL-Guide gebruikersinterface, die was voorbehouden voor verpakkingstoepassingen, en de i-cut Vision Pro front-end, de industriestandaard voor snijwerk en kleine oplages.

De i-cut Production Console is beschikbaar voor de modellen Kongsberg XN (met uitzondering van Flexo bundels), V, XP en C. Bestaande klanten kunnen hun Kongsberg tafel opwaarderen met deze front-end.


Esko
Contact us


Subscribe
This website uses cookies and other tracking technologies. By using this website, you are agreeing to our
Privacy Policy .